Петро Яцишин,  7 грудня 2017

Олександра Вощина: За нами майбутнє

Розмова Варіантів з молодшим юристом компанії Fujikura Automotive Ukraine Lviv Олександрою Вощиною.

Варіанти продовжують знайомитися з працівниками компанії Фуджікура та запроваджують другу серію інтерв'ю з працівниками Фуджікури про соціальні, культурні, спортивні та інші цікаві проекти компанії.

Олександро, чи складно працювати в такій великій Міжнародній компанії юристом? Що входить у Ваші обов'язки?

Так, й справді, щодня у мене багато роботи, в основному – це розроблення договорів купівлі-продажу, договорів про надання послуг, договорів підряду, зовнішньоекономічних договорів, трудових договорів, надання юридичних консультацій працівникам Товариства у сфері трудового, корпоративного, господарського, податкового права, консультації щодо міграційного права, адже у нас працює багато іноземців, та усіма іншими юридичними справами, які стосуються компанії.

Робота є дуже цікава, є можливість розвиватися та підвищувати свої знання у сфері  юриспруденції, адже у законодавчій сфері кожного дня з'являється щось нове і потрібно завжди бути в тренді.  Крім того, це звичайно ж великий професійний ріст,  розвиток особистості завдяки різноманітним тренінгам та навчанням, що організовує наша компанія.

Розкажіть нам про себе? Де навчалися, чому вирішили обрати саме Фуджікуру?

Я львів'янка. Навчалася у Львівському державному університеті внутрішніх справ МВС України на факультеті кримінальної міліції, була курсантом та отримала у 2014 році диплом бакалавра. З 2015 року по 2017 рік навчалася у Львівському торгово-економічному університеті на юридичному факультеті та отримала диплом магістра з питань цивільного, господарського та податкового права.

Після закінчення університету працювала юрисконсультом в одній із львівських компаній, також працювала у сфері державних закупівель. Робота була цікавою, але не було відчуття, що я абсолютно нею задоволена. І, оскільки я не маю звички сидіти на місці, то вирішила подати своє резюме у компанію Fujikura Automotive Ukraine Lviv. Після пройденних співбесід, з 11 травня 2017 року почала працювати молодшим юристом. Спочатку звичайно ж було важко, але до місяця часу я увійшла в робочий  ритм.

Що означає звичайний день для Вас?

Мій день ніколи не розпочинається без філіжанки кави із шоколадом. Я, як справжня львів'янка, істинно люблю саме  так розпочинати свій день. А без шоколаду я взагалі жити не можу. Свій робочий день я планую ще з попереднього вечора. Щодня, близько 5-ї години, я намагаюся запланувати наступний день та дотримуватися цього графіку.

Я веду діловий щоденник, де всі завдання є розписані, це моя своєрідна шпаргалка, щоб нічого не забувати і все встигати виконувати. Вранці звичайно ж займаюся терміновими справами, дальше згідно плану. Крім того, щодня у нас відбувається багато нарад, переговорів тощо.

Чим Ви найбільше пишаєтеся у своїй професії на сьогоднішній день?

Тим, що я працьовита, цілеспрямована, стараюся виконувати усі поставлені мені завдання швидко та якісно і тим, що  люблю свою роботу. Корпоративне право найбільше лежить мені до душі, а тому є постійне бажання розвиватися у цій сфері та у цій  компанії. Також горджуся тим, що працюю у великому колективі першокласних професіоналів, які надають професійні поради. Відчувається справжня колективна підтримка.  

Як Ви можете допомогти компанії досягти успіху?

Думаю, що плідно працювати, вчитися, намагатися розвивати себе як професіонала, щоб пізніше отримані знання застосувати на благо компанії. У мені є цей стержень наполегливості і я готова його використати на всі 100 відсотків. І на успіх компанії, працює не суто одна людина, а велика коменда.

Чому варто йти на роботу у Фуджікуру?

Бо за нами майбутнє. Ми міжнародна компанія, яка навчає людей, дає їм високооплачувану роботу, офіційно працевлаштовує, забазпучує транспортуванням своїх працівників на роботу і з роботи додому, і взагалі створює всі умови, аби люди мали можливість комфортно працювати.

Ми, вже можна сміло сказати, що стали сімейною компанією, де працюють сім'ями. Нашим працівникам у нас комфортно і ми робимо все для того, аби на роботу вони вранці вставали із посмішкою.

Які у Вас захоплення, хобі?

Люблю подорожувати, люблю різноманітні вилази у гори, читати книги, люблю кулінарію, зокрема експериментувати із випічкою.

Яка формула Вашого успіху? Чи є вона?

Ніколи не здаватися! Як би не було важко – безвихідь, земля йде з-під ніг, здається, що вже немає гіршого, ніколи не потрібно втрачати надії. Іскра надії завжди має бути, яка підкаже вам що робити та як отримати бажане. Потрібно завжди твердо знати чого хочеш та йти впевнено до своєї мети. 

Незабаром  новорічні свята, що Ви побажаєте нашим читачам у Новому Році?

Міцного здоров'я, сімейного затишку, драйву та позитиву від роботи, натхнення на весь наступний 2018 рік. І ніколи не здаватися! У нас і Вас все буде добре!

Компанія Фуджікура запрошує до своєї команди ініціативних, цілеспрямованих, активних та працювитих людей. Звертайтеся за телефонами 063 202-4001, 097 126-9769, 066 105-0008, 095 092-0390. Будемо раді Вас бачити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.