Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Понеділок, 11 грудня 2017, 11:28

Львівська облрада оголосила старт подачі документів на мікропроекти

Львівська облрада

Оголошено початок проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку на 2018 рік.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Прийом документів на участь здійснюється виключно на онлайн-платформі, що створена на сайті Львівської обласної ради за адресою registration.oblrada.lviv.ua.

Реєстрація проектів розпочалася сьогодні, 11 грудня, та триватиме до 17:00 год. 2 лютого 2018 року.

Конкурс проводиться за такими пріоритетами:

  1. "Школи" – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання та інвентаря.
  2. "Заклади дошкільної освіти" – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання та інвентаря.
  3. "Охорона здоров'я" (районні та міські комунальні лікарні, центри первинної медико-санітарної допомоги, амбулаторії сімейної медицини, ФАПи) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція будівель, а також придбання обладнання та інвентаря.
  4. "Культура" (народні доми, будинки культури, бібліотеки, музеї, початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади (ПСМНЗ) та мистецькі школи) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання, інвентаря та сценічних костюмів.
  5. "Вуличне освітлення" – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція вуличного освітлення доріг та пішохідних доріжок.
  6. "Екологічні ініціативи" (парки, сквери, водойми, місця відпочинку, що відносяться до природно-заповідного фонду) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, облаштування, благоустрій.
  7. "Інші пріоритети" (об'єкти комунальної власності на базовому рівні, що не підпадають під визначені Конкурсною радою пріоритети) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, придбання обладнання та інвентаря.

Гранична вартість проекту становить не більше чотирьохсот тисяч гривень.

Гранична субвенція з обласного бюджету для проекту становить –  200 тис грн.

Необхідну інформацію про проведення конкурсу та рішення Львівської обласної ради №542 від 25 жовтня оприлюднено на офіційному сайті Львівської обласної ради. Додаткову інформацію можна отримати за тел.: (032) 2-999-808.

Також від сьогодні секретаріат Конкурсної ради розпочинає кущові навчання для потенційних конкурсантів.

Нагадаємо, переможцями конкурсу у 2017 році стало 619 мікропроектів. Детальніше дізнатися інформацію про переможців конкурсу можна тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.