Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Добродомов

Понеділок, 11 грудня 2017, 13:33

Добродомов готовий взяти Саакашвілі на поруки

Дмитро Добродомов

Більше 10 народних депутатів готові взяти Міхеїла Саакашвілі на поруки.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Сьогодні у Печерському суді Києва триває судове засідання щодо екс-президента Грузії, лідера партії "Рух нових сил", екс-глави Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі.

Як заявив народний депутат Юрій Дерев'янко, окрім нього, взяти Саакашвілі на поруки готові лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко, позафракційні нардепи Віктор Чумак, Віталій Купрій та Дмитро Добродомов, нардепи від "Батьківщини" Альона Шкрум, Іван Крулько та Рябчин Олексій нардепи від "Самопомічі" Олександр Опанасенко, Єгор Соболєв, Павло Костенко та інші.

Нагадаємо, Саакашвілі звинувачують у сприянні учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності, а також організацію акцій протесту на гроші Сергія Курченка.

Його затримали ввечері 8 грудня, а наступного дня Саакашвілі оголосив про голодування. Вчора активісти провели марш на підтримку Саакашвілі, вони вимагали відставки президента України Петра Порошенка та звільнення Саакашвілі.

Також ще 6 грудня Президент України Петро Порошенко заявив, що задоволений тим, що акції протесту, організовані у Києві прихильниками політичної сили Саакашвілі, не мали значної підтримки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.