Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

мітинг під Верховною Радою

slovoidilo.ua

Середа, 6 грудня 2017, 11:00

Правоохоронці спробували затримали Саакашвілі: постраждало 13 осіб

мітинг під Верховною Радою

Сьогодні вранці правоохоронці намагалися затримати Міхеїла Саакашвілі у наметовому містечку біля Верховної Ради.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Сьогодні зранку у наметовий табір біля Верховної Ради, який розклали прихильники Саакашвілі, та де перебуває екс-президента Грузії, лідер партії "Рух нових сил", екс-глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, увійшли правоохоронці.

Поліція намагалася затримати Саакашвілі за дорученням Генеральної прокуратури України, однак внаслідок сутичок із митингувальниками, їм це не вдалося.

За даними прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві, загалом постраждали 13 осіб: 4 правоохоронців та 9 мітингувальників.

Нагадаємо, Саакашвілі звинувачують у сприянні учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності, а також організацію акцій протесту на гроші Сергія Курченка.

Вчора правоохоронці затримали Міхеїла Саакашвілі, проте того ж дня прихильники політика звільнили його із авто правоохоронців та влаштували пікет перед стінами Верховної Ради.

Додамо, вчора Генпрокуратура повідомила про те, що має документи, згідно з якими за гроші Сергія Курченка, який зараз переховується у Москві та був наближеною людиною до Віктора Януковича, в Україні фінансувалися акції протесту та мітинги.

Під одним із таких документів стоїть підпис народного депутата із "Самопомочі" Олега Березюка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.