Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

мікропроекти

Четвер, 14 грудня 2017, 13:30

У 2018 році в Україні передбачили понад 18 млрд грн на проекти ДФРР

мікропроекти

Основними напрямками проектів будуть школи, вуличне освітлення, амбулаторії, дитячі садочки.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Як заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, у 2018 році державна підтримка розвитку регіонів складатиме 18,5 млрд грн.

"Втримати людей на селі, залучити їх до економічних процесів можливо через відродження інфраструктури. Держава мотивує сільські території, інвестуючи у регіональне зростання через ДФРР, субвенції для ОТГ, на соціально-економічний розвиток та інші програми", – зазначив Геннадій Зубко.

За його словами, йдеться про опорні школи, нові амбулаторії, дороги і їх освітлення, дошкільні навчальні заклади.

Нагадаємо, що у 2017 році було реалізовано близько 800 інвестиційних проектів регіонального розвитку у рамках Державного фонду регіонального розвитку на 3,5 млрд грн.

Цього року Львівська область подала 267 інвестиційних проектів, які фінансувалися з ДФРР, обсяг якого складає 166,6 млн грн для області.

Найбільше проектів подав Пустомитівський район – 31, Жовківський – 27, Старосамбірський – 18, Самбірський – 24. Більшість поданих проектів від Львівщини, які оприлюднені на сайті міністерства, стосуються ремонту шкіл та народних домів, вуличного освітлення, дитячих майданчиків. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.