Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ігор Трухим

starosambir.net.ua

Середа, 13 грудня 2017, 11:27

Мера Старого Самбора спіймали на хабарі

Ігор Трухим

Ігор Трухим намагався дати 2000 доларів хабара правоохоронцям за закриття справи.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Вчора правоохоронці затримали міського голову Старого Самбора Ігоря Трухима під час надання ним 2000 доларів хабара правоохоронцям за закриття справи щодо зловживання владою посадовцями органу місцевого самоврядування при закупівлях сміттєзбиральної техніки за бюджетні кошти.

Наразі вирішується питання про повідомлення Трухиму про підозру, відкрито кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у 2016 році міський голова Старого Самбора Ігор Трухим задекларував 127 тис грн доходу, авто, квартиру та готівку.

Трухим переміг на виборах у 2015 році від Української республіканської партії. До свого обрання Трухим працював на посаді першого заступника голови Старосамбірської райдержадміністрації, очолював управління державної казначейської служби України у Старосамбірському районі.

Раніше він був керівником Хирівського відділення банку "Надра".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.