Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2015

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 17:24

ЦВК оголосили про результати виборів у шести містах Львівщини

вибори 2015

З'явилися офіційні результати місцевих виборів на Львівщині: обрано 6 міських голів, 11 – міст міського значення, 14 – селищних та 262 – сільських голів.

Про це повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії.

Відтак, на виборах мера у Бориславі перемагає в.о. міського голови, секретар міськради Ігор Яворський, у Стрию мером залишиться чинний міський голова Роман Шрамов’ят, у Новому Роздолі – Андрій Мелешко, член Блоку Петра Порошенка та голова Берездівецької сільської ради.

Руслан Ільницький з Блоку Петра Порошенка залишиться мером Моршина, у Трускавці у виборах на посаду міського голови переміг висуванець від "Об'єднання "Самопоміч" Андрій Кульчинський, а у Червонограді – самовисуванець, приватний підприємець Андрій Залівський.

Соснівську міськраду очолить виконавчий директор ТзОВ "Інститут розвитку Карпат" Ірина Харчук, директор Рудківського МЦ СССДМ Іван Лозинський стане мером Рудкова, у Белзі переміг інженер з технічного аудиту Сокальського РЕМ Олексій Макух, рухівець Ярослав Ройко залишиться мером Великомостівської міськради ще на один термін, а у Страрому Самборі переміг Ігор Трухим від Української республіканської партії.

Також визначили із міськими головами у Золочеві – Ігор Гриньків, Жидачеві – мером став Володимир Левко.

Детальну інформацію можна отримати тут.

Зазначимо, що за попередніми результатами, у Дублянах переміг Василь Попович, у Жовкві – Петро Вихопень, а у Рава-Руській – Микола Зінько. Мером Винник стане Володимир Квурт, у Кам'янка-Бузьку лідирує чинний мер Олег Омелян, мером Дрогобича став Тарас Кучма з Народного контролю.

У Миколаєві лідирує Андрій Щебель з Народного Руху України, а у Турці – Геннадій Когут від "Волі", у Самборі перемагає викладач Самбірського технікуму економіки та інформатики Юрій Гамар, який балатувався на мера від політичної партії "Воля". 

У Буську переміг чинний мер Ростислав Сліпець, а у Городку – самовисуванець Роман Кущак. Мером Жидачева, а у Пустомитах – секретар міськради, самовисуванець Олег Серняк.

Нагадаємо, у Львівській області проголосували 56,11% виборців, найбільше у Стрийському районі – 70%. У Львові явка виборців у Львові склала 48,37%.

Також з'явився список депутатів, які проходять до Львівської обласної ради та до Львівської міської ради. Окрім цього у Львові, за попередніми результатами, відбудеться другий тур виборів на посаду міського голови. Андрій Садовий набрав близько 49,% голосів, а Руслан Кошулинський – 12%.

Загалом Комітет виборців України прогнозує, що другий тур виборів на посаду міського голови проходитиме у 27 містах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.