Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Геріатричний пансіонат

ombudsman.gov.ua

Четвер, 14 грудня 2017, 11:16

Міськрада хоче подерибанити майже 2,5 га землі Львівського геріатричного пансіонату, – активістка

Геріатричний пансіонат

Сьогодні у міськраді вноситимуть зміни до зонінгу Личаківського району, згідно з яким 2,4 га землі геріатричного пансіонату хочуть відвести як зону ділової та громадської діяльності.

Про це повідомила у мережі Facebook активістка, доцент кафедри менеджменту мистецтва Львівської національної академії мистецтв Олеся Дацко.

Сьогодні члени виконкому Львівської міськради на засіданні розглядатимуть питання "Про погодження змін до затвердженої містобудівної документації "План зонування території м. Львова (зонінг) Том I. Частина 6 Зонування Личаківського району".

Як зазначила Олеся Дацко, насправді мова йде про те, що виконком хоче затвердити 2,4 га земель на території Львівського геріатричного пансіонату, який ще називають домом престарілих, як зону центру ділової та громадської діяльності районного значення.

"Ценр ділової або громадської активності  це суперпаркети або по типу забудови на Сихові – перші поверхи магазини, а вище  25 поверхів житла. Найцинічніше, що як повідомили в Львівській ОДА, десь о 16:00 год. у Києві має бути суд щодо поверенння цих 2,4 га громаді міста. А вже о 16:30 год.(хоча виконком ніколи отак пізно переважно не засідає) землю хочуть перепрофілювати змінами до зонінгу. Видно, рішення суду вже узгоджене і відоме, раз винесли питання на розгляд виконкому в темпі аллегро. І зі спокійною душею наші клептократи подерибанять ці 2,4 га",  написала Олеся Дацко.

Зазначимо, Львівський геріатричний пансіонат розташований на вул. Медової печери, 71.

Також вона зазначила, що громадські слухання щодо змін зонінгу Личаківського району вже відбулись без фізичної зустрічі у формі подання пропозицій у міську раду.

На сайті Львівської міськради справді є інформація про те, що громадські слухання відбувались з 20 вересня по 11 грудня. І протягом цього часу львів'яни могли подавати свої пропозиції. А 29 листопада мала відбутись зустріч із головним архітектором-проектором.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.