Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Димінський

П'ятниця, 15 грудня 2017, 17:31

ZIK заявив про спробу рейдерства телеканалу

Петро Димінський

Керівництво телеканалу ZIK називає причиною останніх подій довколо розслідування ДТП за участі кортежу Димінського, відмову власника віддати канал в управління на 3 роки.

Про це повідомляє сайт інформаційної агенції ZIK

З пропозицією віддати телеканал на управління на 3 роки нещодавно до львівського бізнесмена, який зараз перебуває за кордоном, звернулися від імені Адміністрації Президента України народний депутат Блоку Петра Порошенка Гліб Загорій з дружиною Катериною. Саме після цієї невдалої рейдерської спроби розпочалися чергові маніпуляції громадською думкою з боку правоохоронних органів про причетність Димінського до ДТП.

"Ці події жодним чином не повпливають на нашу позицію та редакційну політику телеканалу. Ми неодмінно звертатимемося за підтримкою та захистом до міжнародних інституцій, які стоять на сторожі свободи слова", – наголошує генеральний директор медіа-холдингу ZIK Ігор Туркевич.

Нагадаємо, 18 серпня на трасі "Львів-Краковець" поблизу села Ямельня Яворівського району Львівської області внаслідок ДТП з машиною кортежу Петра Димінського загинула місцева жінка. 

Після ДТП Димінський поїхав на лікування у Швейцарію. Для пошуку зразків ДНК Димінського правоохоронці обшукали спортивні бази ФК "Карпати", офіси Димінського і телеканалу ZIK.

12 грудня суд надав дозвіл на затримання Петра Димінського та доставку його до суду для обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Нещодавно мати загиблої дівчини Марія Тріла вирішила самостійно представляти свої інтереси та відмовилася від матеріального відшкодування у справі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.