Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Середа, 6 вересня 2017, 16:22

Поліцейські обшукують приміщення інформагентства ZIK

поліція

Київська поліція, окрім основних офісів Димінського у Львові, вирішила обшукати ще й приміщення інформагентства та телеканалу ZIK.

Про це повідомляє ZIK.

Правоохоронці з Києва проводять обшуки у приміщенні інформагентства та телеканалу ZIK на вул. Вороного, 3 у Львові через причетність її власника, Петра Димінського, до смертельною ДТП на Яворівщині. Сьогодні зранку вони перевіряли ще декілька офісів Петра Димінського у Львові.

Як заявив генеральний директор медіа-холдингу ZIK Ігор Туркевич, робота телестудії та інформаційного агентства частково заблокована, а "у діях правоохоронців відсутня будь-яка логіка".

За словами медійників, Петро Димінський був присутній у цьому приміщенні вісім років тому під час урочистого відкриття прес-центру ІА ZIK.

Нагадаємо, 18 серпня у Яворівському районі авто Петра Димінського зіткнулось з іномаркою, водійка якої загинула. Тоді ж Андрій Борщ заявив правоохоронцям, що за кермом у момент зіткнення був саме він. Однак поліція з'ясувала, що це неправда. А 5 вересня Апеляційний суд призначивАндрію Борщу цілодобовий домашній арешт замість ув'язнення.

Після ДТП Димінський поїхав на лікування у Швейцарію, а його адвокат, Микола Лисий, заявив, що Димінський не отримував повістки на допит, тому й не прийшов у поліцію.

Нещодавно цю справу передали на розслідування поліції Києва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.