Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

суд у Львові

Понеділок, 18 грудня 2017, 11:00

Екс-суддя Львівського апеляційного суду отримав звання від Порошенка

суд у Львові

Віктора Дяковича нагородили званням "Заслужений юрист України".

Про це йдеться в указі Президента України №418/2017 від 15 грудня.

Президент постановив відзначити державними нагородами України з нагоди Дня працівників суду 13 суддів за особистий внесок у розбудову правової держави, розвиток вітчизняної судової системи, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

Серед відзначених суддів є й суддя Львівського апеляційного адміністративного суду у відставці Віктор Дякович, якого Порошенко нагородив званням "Заслужений юрист України".

Зазначимо, у своєму указі від 3 листопада президент Петро Порошенко постановив призначити суддів у 6 судах області та Львова.

Нагадаємо, на початку серпня президент призначив 21 суддю та перевів 31 суддю у різних областях України, а наприкінці вересня – 13 суддів Львівщини.

Також у червні цього року президент призначив 62 суддів у різних областях України, в тому числі й на Львівщині, а у квітні Порошенко призначав чотирьох суддів районних судів Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.