Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

бруківка

Вівторок, 19 грудня 2017, 15:30

Садовий рахує львівську бруківку

бруківка

У Львові обліковують всю демонтовану з доріг бруківку.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Ірина Маруняк, під час проведення ремонту доріг, бруківка, яка демонтується, обліковується і передається на зберігання у ШРП Галицького району.

«Не залежно від того, хто проводить ремонт дороги, – комунальне підприємство чи приватна структура, яка виграла тендер, замовником робіт є або ЛКП «Львіватодор», або районна адміністрація, або департамент житлового господарства та інфраструктури. Відповідно замовник зобов’язаний обліковувати бруківку і передавати у встановленому порядку на зберігання», – наголосила Ірина Маруняк.

За її словами, станом на сьогодні в ШРП Галицького району є на зберіганні 758 м³ більшої бруківки і 245 м³ бруківки меншого розміру. Крім того, у ШРА Галицького району є на зберіганні ще 1431 м³ мозаїки.

«Для того, щоб бруківка або мозаїка була далі комусь передана для використання для мощення доріг, дворів має бути прийняте відповідне рішення виконавчого комітету про погодження передачі бруківки чи мозаїки певному підприємству. Тоді оформлюється акт прийому-передачі», – додала Ірина Маруняк.

Нагадаємо, перед останньою у цьому році сесією під стінами міськради протестуватимуть проти зменшення кількості бруківки на вулицях Львова. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.