Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

паркування у Львові

Четвер, 21 грудня 2017, 14:30

У Львові вдвічі підняли вартість паркування у центрі міста

паркування у Львові

Вартість паркування у центрі Львова зросла з 10 до 20 грн за годину.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу "Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова". Це рішення підтримали 43 депутати.

Згідно із документом, вартість паркування у місті на закритих майданчиках в центрі Львова за годину встановили у 20 грн, на відкритих майданчиках у центрі міста – 15 грн, а на іншій території міста – 10 грн.

Як наголосила директор департаменту економічного розвитку міськради Ірина Кулинич, плата за паркування сплачується до міського бюджету не від місця паркування, а від території, яку займає ця ділянка.

Зазначимо, раніше плата за паркування складала 10 грн.

Нагадаємо, у жовтні депутати збільшили кількість ділянок для паркування автівок у місті, а з 1 січня 2018 року збільшиться ставка збору за місця для паркування.

Станом на вересень ЛКП "Львівавтодор" облаштував 23 майданчики для паркування загальною кількістю у 708 місць.

Також  під час сесії Львівської міської ради 7 грудня депутати затвердили перелік вулиць, на яких паркування автомобілів заборонено. Припарковані автівки у недозволених місцях поліція та ЛКП "Муніципальна варта" можуть евакуйовувати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.