Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

УКУ

Середа, 27 грудня 2017, 14:33

УКУ зрікся Лещенка, Найєма та усіх діянь їхніх

УКУ

УКУ не продовжив контракт з нардепами через участь в ЛҐБТ-параді.

Про це повідомляє Національний ЛҐБТ-портал України.

Як заявив народний депутат України Сергій Лещенко, Український Католицький Університет не продовжив з ним та народним депутатом Мустафою Найємом контракти через їхню участь у ЛҐБТ-параді в Києві.

За його словами, він та Мустафа Найєм з 2015 року викладали у Школі журналістики Українського Католицького Університету у Львові.

"Участь в ЛҐБТ-прайді. Це послужило причиною, контракт зупинити. У якомусь сенсі я вважаю, що це не зовсім правильне рішення, але ми не робимо з цього якоїсь великої історії. Це, врешті-решт, право приватного університету – вирішувати", – наголосив Сергій Лещенко.

Також Лещенко зауважив, що непродовження контракту пов'язане зі зміною бачення процесу навчання керівництвом університету, яке нібито змістило фокус зі "світської журналістики" на "церковну".

У липні 2017 року новим керівником Школи журналістики УКУ став отець Павло Худ. Ігор Балинський, який очолював Школу від заснування у 2011 році, залишився в команді на посаді доцента кафедри журналістики та керівника Центру медіамайстерності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.