Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сміття

Середа, 27 грудня 2017, 17:09

Заступниця Синютки відповідатиме за сміття на Львівщині

сміття

У облдержадміністрації створили спеціальну робочу групу для вирішення прблем із відходами у області.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки №1295/0/5-17 від 21 грудня 2017 року.

"Створити робочу групу з напрацювання пропозицій до Національного плану управління відходами та затвердити її склад згідно з додатком" – йдеться у розпорядженні.

Відтак, робоча група має напрацювати пропозиції до Національного плану управління відходами та щомісячно інформувати Міністерство екології та природних ресурсів України про свою роботу.

Очолила цю робочу групу заступник голови обласної державної адміністрації Ірина Гримак, її заступником став директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук.

Також до складу робочої групи увійшли: перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус, еколог міжнародної благодійної організації "Екологія-Право-Людина" Алла Войціховська, начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич, голова постійної комісії екології та природокористування Львівської міської ради Ірина Оршак.

Контроль за виконанням розпорядження Синютка залишив за собою.

Нагадаємо, 21 грудня, депутати обасної ради затвердили Стратегію управління відходами у Львівській області до 2030 року. Це є перший затверджений документ, що стосується поводження й утилізалізації ТПВ на території Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.