Садовий призначив Березу керівником Львівелектротрансу

Четвер, 28 грудня 2017, 10:34

Директором ЛКП "Львівелектротранс" замість Михайла Сидоровича став Олег Береза.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні директором ЛКП "Львівелектротранс" у міській раді призначили Олега Березу, який досі очолював ЛКП "Львівавтодор". Натомість виконувати обов’язки директора ЛКП "Львівавтодор" буде Роман Познанський, який до того працював заступником директора ЛКП "Львівавтодор".

Як заявив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, Береза очолить ЛКП, щоб працювати з вправадженням е-квитка.

Зазначимо, з грудня 2015 року керівником ЛКП "Львівелектротранс" став Михайло Сидорович, який до цього очолював ЛКП АТП-1. У 2015 році на місцевих виборах він переміг у Франківському районі Львова (25,78% голосів, 10 округ) та пройшов у Львівську обласну раду, офіційно – член політичної партії "Об’єднання "Самопоміч".

Нагадаємо, Олег Береза був директором ЛКП "Львівавтодор" з 2011 року. До цього він працював генеральним директором ТзОВ "Росан-Інвест" та директором ТзОВ "Оксана", за освітою – юрист.

У лютому 2017 року він став депутатом Львівської міськради від "Самопомочі" замість Назара Бичишина, який у грудні 2016 року склав повноваження.

Також у березні цього року прокуратура Львівщини звинуватила Березу та його заступника у правопорушенні, пов’язаному з корупцією.

У 2016 році Олег Береза задекларував нову нерухомість, готівку та рахунок у банку.

Мітки: Андрій Садовий, Львівавтодор, Львівелектротранс, Михайло Сидорович, новини львова, Олег Береза, Сергій Бабак