Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Єгипет

feerie.com.ua

Середа, 3 січня 2018, 15:54

Цієї зими українці не зможуть відпочивати у Єгипті

Єгипет

Єгипет продовжив надзвичайний стан у країні ще на три місяці.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявили у Консульській службі України, Єгипет продовжив надзвичайний стан у країні на три місяці, відтак українців закликають утриматися від подорожі до цієї країни і дотримуватися певних рекомендацій.

Для українців, які уже перебувають у Єгипті, МЗС України просить: не здійснювати поїздки і перебувати на півночі та в центральній частині Синайського півострова, а також у пустельних районах на захід від долини ріки Ніл; виявляти пильність при відвідуванні північного узбережжя Єгипту, узбережжя Червоного моря (курорти міст Хургада, Ель-Гуна, Сафага, Затоки Макаді та Затоки Сома), а також південної частини Синайського півострова (курорти міст Шарм-ель-Шейх, Дахаб, Таба).

"У разі потрапляння у надзвичайні ситуації, виникнення загрози життю та здоров’ю під час перебування на території Єгипту, рекомендуємо громадянам України невідкладно звертатися до Посольства України в Єгипті", – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.