Петро Яцишин,  9 січня 2018

Максим Ломов: Працювати у Фуджікурі – це як грати у вищій лізі з футболу

Розмова Варіантів із економістом з планування виробництва у компанії Фуджікура Аутомотів Україна Львів Максимом Ломовим. 

Варіанти продовжують знайомитися з працівниками компанії Фуджікура та запроваджують другу серію інтерв'ю з працівниками Фуджікури про соціальні, культурні, спортивні та інші цікаві проекти компанії.

Максиме, які Ваші основні  функціональні обов'язки на підприємстві?

Забезпечити диспетчеризацію виробництва, а це планування послідовності виробництва кабельних мереж. Ми повинні чітко планувати, наприклад, яку проводку робимо сьогодні, а яку, згідно до вимог замовника, завтра. Також уважно слідкуємо за якістю виготовлених мереж, адже від цього залежать людські життя.

Коли і ким Ви розпочали свою роботу на підприємстві?

Я прийшов на роботу в компанію влітку 2016 року. Працював оператором, вивчав весь процес виробництва. Пізніше я пройшов співбесіду і мене призначили на мою теперішню посаду.

Ви так швидко навчилися чи вже мали відповідний досвід роботи деінде?

Швидко вчився, оскільки в цьому немає нічого складного. Справа в тому, що компанія бере на роботу людей без відповідного досвіду роботи і сама навчає свого майбутнього працівника цієї роботи. Коли людина старанна і наполеглива, то обов'язково доб'ється кар'єрного росту – з оператора стає лідером тощо.

Щодо мене, то я спочатку навчався у Львівському поліграфічному коледжі УАД, а пізніше, після служби в армії, ще заочно закінчив Українську академію друкарства за спеціальністю – обробка текстової, графічної та образної інформації. Спочатку працював звичайним працівником у Макдональдзі, згодом монтажником на фармацевтичному складі, а після цього ще була робота у фірмі, яка працювала над оцифровуванням бізнес-процесів у Львові.

А як Ви дізналися про Фуджікуру?

У той час моя рідна сестра вже працювала оператором на Фуджікурі, і так порекомендувала й мені цю компанію і я вирішив спробувати. Всесвітньовідомий бренд вперше відкривав такий великий завод на Львівщині, і я вирішив спробувати себе тут. Адже це, якщо порівнювати з футболом, гра у Лізі чемпіонів, бо до цього часу я грав лише за місцеву команду. Панічного страху у мене не було, тому що завжди можна подумати і розібратися у всьому.  

Ваш звичайний робочий день?

Перш за все, вранці я планую виробництво кабельної мережі на день, вірніше на другу зміну працівників, адже на першу зміну я планую роботу ще з вчорашнього дня. Розплановую роботу  всіх лініях виробництва та занотовую в ком'ютері інформацію про те, хто що має робити.

Після цього, я разом з керівниками всіх відділів – виробництва, планування, якості тощо йдемо виробництву і перевіряємо чи дотримуються працівники правила 5S у роботі – системи раціоналізації робочого місця, згідно з якою порядок і чистота є основними вимогам щодо поліпшення роботи процесів на них. Чистота і підтримання порядку розглядається як основа нашої якісної роботи.

Пізніше перевіряю стан справ на складі з виготовленими матеріалами і вже після цього займаюся іншими різними справами в залежності від потреб. Щодня є багато різної роботи пов'язаної з плануванням роботи виробництва.

Ви рекомендуєте людям йти на роботу у Фуджікуру?

Компанія дає можливість працювати. І якщо людина прикладе певні зусилля, то кар'єрний ріст перед нею відкритий. То чому б не спробувати?

Робота у великому колективі – це весело і цікаво, особливо, якщо в цьому колективі ще й працюють колеги з інших країн світу, які діляться з тобою досвідом, навчають, передають якісь цінності. Гадаю, щоб досягти успіху в будь-якій роботі допомагають два критерії –  наполегливість і вдача. То ж пробуйте себе, панове!

Чи маєте якесь захоплення, хобі?

Якщо чесно, то зараз немає так багато часу на хобі. Але люблю дивитися цікаві фільми, читати книжки.

В час Новорічних та Різдвяних свят, що Ви можете побажати всім нам?

Ніколи не опускати рук. Немає таких проблем, які не можна вирішити, просто потрібно прикладати максимум зусиль для цього. Всім добра, щастя та здоров'я у Новому Році.

Компанія Фуджікура запрошує до своєї команди ініціативних, цілеспрямованих, активних та працювитих людей. Звертайтеся за телефонами 063 202-4001, 097 126-9769, 066 105-0008, 095 092-0390. Будемо раді Вас бачити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.