Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

газета Експрес

expres.ua

Четвер, 11 січня 2018, 12:05

Укрпошта мириться з газетою "Експрес"

газета Експрес

ПАТ "Укрпошта" пропонує підписати договір про розповсюдження періодики за передплатою з видавництвом "Експрес медіа сХаб".

Про це повідомляє прес-служба "Укрпошти".

ПАТ "Укрпошта" зацікавлене в оперативному вирішенні ситуації, що склалася з видавництвом ТзОВ "Експрес медіа сХаб" і готове підписати з ним стандартний Договір з продажу (передплати) й доставки періодичних друкованих видань, без дискримінаційних положень стосовно національного оператора поштового зв’язку.
 
З даною пропозицією Львівська філія Укрпошти вже неодноразово зверталася до видавництва, починаючи з вересня 2017 року.
 
Наразі між видавцями та Укрпоштою підписано понад 1700 таких Договорів по всій країні на розповсюдження періодичних видань найрізноманітнішої тематики та спрямування.
 
У зв’язку з відсутністю договору про розповсюдження періодичних видань за передплатою у 2018 році з видавництвом "Експрес медіа сХаб", зібрані кошти ПАТ "Укрпошта" відправило передплатникам у повному обсязі.
 
У разі виникнення питань передплатникам необхідно звернутися до відділень Укрпошти за місцем обслуговуванння, маючи при собі документ, що посвідчує особу.
 
У січні–лютому 2018 року розповсюдження періодичних видань видавництва "Експрес медіа сХаб" за передплатою Укрпошта здійснювати не буде, оскільки не має права робити це без укладеного договору. В той же час споживачі можуть придбати видання даного видавництва вроздріб.
 
Можливість поновити розповсюдження видань "Експрес медіа сХаб" за передплатою, зокрема, приймання передплати від споживачів з забезпеченням доставки видань з березня поточного року, ПАТ "Укрпошта" отримає виключно за умови підписання відповідного стандартного договору з видавництвом не пізніше 19 січня.
 
Нагадаємо, 4 січня, журналісти газети "Експрес" влаштували під стінами Львівської ОДА акцію протесту "Червона картка для Гройсмана".

Причиною пікету стала, за словами журналістів, відмова Укрпошти доставити тисячі екземплярів газети читачам, які передплатили газету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.