Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

е-декларація

budukursi.in.ua

Середа, 17 січня 2018, 11:40

У одному з районів Львівщини депутати проспали час заповнення е-декларацій

е-декларація

На Львівщині шістьох депутатів визнано винними у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області. 

За участі Радехівської місцевої прокуратури, районним судом визнано винними шістьох депутатів районної ради у вчиненні адмінправопорушень, пов’язаних з корупцією. Так, обранці подали електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування несвоєчасно, без поважних причин. Таким чином вони вчинили адміністративне правопорушення пов’язане з корупцією, передбачене ч.1 ст.172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

У суді прокуратура довела провину вказаних осіб. Відтак, до них застосовано стягнення у вигляді штрафу, рішення суду набрали законної сили. Крім цього зазначимо, що використовуючи повноваження, передбачені ст. 65 Закону України «Про запобігання корупції», Радехівська місцева прокуратура минулоріч внесла 3 подання, з метою усунення причин та умов, що сприяли вчиненню правопорушень, пов’язаних з корупцією. Робота у вказаному напрямку триває. 

Зазначимо, що юрисдикція Радехівської місцевої прокуратури поширюється на 4 райони: Радехівський, Бродівський, Буський, Кам’янка-Бузький.

Нагадаємо, у грудні за аналогічне порушення оштрафовано 11 депутатів у Пустомитівському районі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.