Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Комунальна 3-тя стоматологічна поліклініка Львова

stomat3.lviv.ua

Середа, 17 січня 2018, 13:40

Комунальні стоматологи з львівської поліклініки бунтують проти Зуба

Комунальна 3-тя стоматологічна поліклініка Львова

Внаслідок конфлікту між керівником управління охорони здоров’я Львівської міської ради та його підлеглими з 3-ї стоматполіклініки травмовано начмеда.

Про це Варіантам повідомили працівники Третьої стоматологічної поліклініки. Вони звинувачують Володимира Зуба в побитті начмеда закладу.

"Сьогодні вранці 17 січня вже вкотре на своє робоче місце намагався потрапитит головний лікар установи Юрій Павлів, якому колектив і профспілкова організація висловили недовіру та відмовилися працювати під його керівництвом. Разом з ним був начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб. Працівники поліклініки не впустили на своє робоче місце пана Павліва. Натомість реакція і головного лікаря, і особливо начальника міського управління охорони здоров’я виявилася вкрай неадекватною. Володимир Зуб агресивно почав розштовхувати працівників поліклініки і вдарив начмеда Третьої комунальної стоматполіклініки Ірини Шишковську, яка від завданого удару впала", – розповіли медики.

Ірина Шишковська подала заяву в прокуратуру та поліцію і зараз очікує на
приїзд експертів для зняття побоїв.
Працівники Третьої комунальної стоматологічної поліклініки обурені даним
фактом і вимагають зняти з посади Володимира Зуба.

Прес-служба Львівської міськради оприлюднила коментар Володимира Зуба щодо цих подій:

"До головного лікаря 3-ї стоматологічної поліклініки Юрія Павліва звернулися працівники цієї стоматполіклініки, які хочуть звільнитися за власним бажанням, а також працівники, яким необхідно оформити пенсію. І сьогодні я разом з головним лікарем 3-ї стоматполіклініки та головним спеціалістом з кадрових питань управління охорони здоров’я виїхали в цю поліклініку, щоб взяти трудові книжки та оформити їх належним чином для тих, хто звільняється, і тих, кому треба зробити відповідні документи для отримання пенсії.

При вході в поліклініку нас зустріла група працівників 3-ї стоматполіклініки, які заблокували вхід у приміщення. При спробі пройти до приміщення виникла штовханина. Мене і головного лікаря почали штовхати, і в результаті цієї штовханини, яку спровокували працівники цієї ж поліклініки, впала жінка.

Також інформую про те, що до головного лікаря 3-ї стоматполіклініки була застосована фізична сила, з приводу чого він уже подав відповідну заяву у правоохоронні органи.

Всі заяви про те, що я когось побив – це чистої води інсинуація стоматологів, які протестують проти реформування стоматології."

Нагадаємо, що з минулого року триває процес перетворення комунальних стоматологічних поліклінік у комунальні некомерційні стоматологічні підприємства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.