Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Середа, 17 січня 2018, 13:10

Із 20 січня пенсіонери платитимуть за проїзд у львівських маршрутках. ОНОВЛЕНО

львівські маршрутки

Асоціація перевізників Львівщини вирішила, що вже з цієї суботи пенсіонери повинні платити за проїзд у маршрутках Львова та області.

Про це повідомила прес-служба Асоціації перевізників Львівщини.

Зі суботи, 20 січня, за проїзд у маршрутках Львова та області пенсіонери платитимуть за проїзд.

"Таким є рішення автотранспортних підприємств регіону. Ситуація заходить у тупик через невирішення цієї проблеми з боку Верховної Ради України та Кабінету міністрів України. Пенсіонерам пільги на транспортні послуги не передбачені Законами України", – йдеться у повідомленні.

Як зазначають в Асоціації перевізників Львівщини, сьогодні в області офіційно зареєстровано більше півмільйона пенсіонерів за віком.

Водночас міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні заявив, що пенсіонери надалі безкоштовно їздитимуть у маршрутках, які є підконтрольні місту. Втім він не конкретизував, про які саме маршрути йдеться – про ті, які обслуговує комунальне АТП-1, чи сюди включені і ті маршрути, які обслуговують приватні перевізники.

Однак сьогодні, близько 18:30 год., журналіст Варіантів виявив у маршрутці №53, яка підпорядкована приватному перевізнику "Успіх БМ", оголошення, в якому теж йшлось про те, що із 20 січня пенсіонери таки платитимуть повну вартість проїзду у львівських маршрутках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.