Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Україна-Канада

Четвер, 18 січня 2018, 15:52

У 2018 році Україна розширить оборонне співробітництво між Канадою і США

Україна-Канада

Відповідне рішення прийняла Рада національної безпеки і оборони України.

Сьогодні у Львові Президент України Петро Порошенко провів переговори з Генерал-губернаторкою Канади Жулі Пайєтт. Про це повідомляє кореспондент Варіантів. Після переговорів Петро Порошенко прокоментував оборонне співробітництво України з Канадою і Сполученими Штатами Америки:

"Я дякую Канаді за продовження Unifier mission, перебування канадських військовослужбовців для взаємонавчання на Яворівському полігоні. Дуже дякую за включення України у список країн, яким дозволено постачати оборонну зброю в координації з відповідним рішенням президента США Дональда Трампа.
Це відкриває нам нові можливості для збільшення оборонного потенціалу нашої армії.

Вчора на Раді національної безпеки і оборони я затвердив державне оборонне замовлення на 2018 рік, де і передбачено розширення оборонного співробітництва з Канадою і Сполученими Штатами."

Зазначимо, що сьогодні на Львівщині перебуває Генерал-губернатока Канади Жулі Пайєтт, і це її перший закордонний візит з часу призначення на посаду. В рамках візиту також передбачено відвідання Петром Порошенком і Жулі Пайєтт канадсько-українських навчань Unifier mission, що відбуваються на Яворівському полігоні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.