Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Звіринський

Прес-реліз,   Четвер, 25 січня 2018, 11:56

Головою правління ПАТ "Миколаївцемент" призначили Андрія Звіринського

Андрій Звіринський

Із 20 грудня 2017 року головою правління ПАТ "Миколаївцемент" групи компаній CRH в Україні призначено Андрія Звіринського.

Дотепер Андрій Звіринський три з половиною роки працював на посаді комерційного директора ПАТ "Миколаївцемент" і далі продовжує поєднувати ці обов’язки.

До січня 2015 року працював на посаді комерційного директора компанії "Монді Пекеджінг Юкрейн", яка належить до групи Mondi — одного з найбільших виробників пакувальних мішків і паперу в світі.

Народився 1978 року у м. Жидачеві Львівської області. Здобув ступінь магістра зі спеціальності "Економіка підприємства" в Бережанському агротехнічному інституті, що є підрозділом Національного університету біоресурсів і природокористування України. Одружений, батько двох дітей.

Кевіна Маккеона, який з квітня 2016 року працював на посаді голови правління ПАТ "Миколаївцемент", призначено на посаду голови правління ПАТ "Подільський цемент", що у м. Кам’янці-Подільському Хмельницької області, та є частиною групи CRH з 1999 року.

Зазначимо, до складу компанії CRH в Україні входять три цементні підприємства: ПАТ "Подільський цемент", ТОВ "Цемент" і ПАТ "Миколаївцемент" (Львівська область).

CRH (Лондонська фондова біржа: CRH; Ірландська фондова біржа: CRG; Нью-Йоркська фондова біржа: CRH) — це провідна міжнародна диверсифікована група компаній-виробників будівельних матеріалів. На її 3 800 підприємствах в 31 країні працює приблизно 87 000 осіб. За ринковою капіталізацією —близько 27 млрд євро (квітень 2017 р.) CRH є найбільшим виробником і постачальником будівельних матеріалів у Північній Америці і другим у світі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.