Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

абітурієнт

Четвер, 25 січня 2018, 16:40

Реєстрація на ЗНО-2018 стартує 6 лютого

абітурієнт

Реєстрація на цьогорічне ЗНО розпочнеться 6 лютого, а завершиться 19 березня.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зареєструватись на цьогорічне ЗНО львівські випускники шкіл та студенти профтехосвіти можуть із 6 лютого до 19 березня.

"Вся реєстрація для випускників шкіл, студентів коледжів та профтехучилищ відбуватиметься у навчальних закладах. Окрім того, випускник школи має знати, на які предмети він буде реєструватися", – розповіла директорка департаменту освіти Львівської ОДА Любомира Мандзій.

До 2 квітня можна буде вносити зміни у даних своєї реєстрації.

Випускники минулих років реєструватимуться в індивідуальному порядку та зможуть обрати від 1 до 4 предметів для здачі ЗНО. Вони також зможуть використовувати сертифікати тестувань минулих років, але крім іноземної мови.

Зазначимо, цьогоріч кожен абітурієнт матиме змогу скласти ЗНО не більше, ніж із 4 предметів. Обов'язковими до складання є тестування з української мови та літератури, а також із математики й історії України (за вибором).

Загалом у 2018 році в переліку предметів, з яких можна здавати ЗНО, є 11 предметів. А реєстрація на пробне ЗНО завершується вже 31 січня.

Все, що потрібно знати абітурієнтам про ЗНО-2018, можна переглянути тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.