Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

П'ятниця, 26 січня 2018, 13:33

У Львові змінили схему руху 5 маршруток

львівські маршрутки

Сьогодні у Львівській міськраді затвердили зміни у схемі руху маршруток №18, 31, 47а, 48, 54. 

Сьогодні, 26 січня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради у мережу міських автобусних маршрутів загального користування внесли зміни, передає кореспондент Варіантів.

Як розповів заступник начальника управління транспорту Львівської міської ради Ігор Собенко, суттєвих змін транспортна мережа не зазнала. У міськраді врахували ті пропозиції щодо схеми руху маршруток, які надходили протягом року від самих львів'ян.

"На прохання мешканців ми внесли зміни в маршрут №18 – від вул. Личаківської ми його продовжили до вул. Тракт Глинянський, агрофірма "Провесінь".

Внесли зміни в схему автобусного маршруту №31 – це великогабаритні автобуси, які курсували по вул. Куліша. Для зручності ми зробили проїзд маршруток по пр. Чорновола з поворотом на вул. Городоцьку.

Також внесені зміни у маршрут №47а, який курсуватиме тепер від площі Різні до станції "Підзамче". У схемі його руху вилучили вул. Дж. Вашингтона, натомість ввели проїзд по вул. Пасічній до ДБК на вул. Зеленій.

Маршрут №48 теж зазнав змін: автобуси також курсуватимуть з вул. Липинського на вул. Б. Хмельницького через станцію "Підзамче" до Галицького перехрестя.

Маршрут №54 запустили зараз по вул. Сахарова. Він не буде їхати по вул. І. Франка через Новий Львів зі Сихова, а їхатиме по вул. Стрийська-Сахарова з виїздом на вул. С. Бандери за схемою, подібною до автобусного маршруту №42. Всі інші маршрути курсують без змін", – пояснив Ігор Собенко.

(клікніть на зображення для збільшення)

За словами Ігоря Собенка, із мережі автобусних маршрутів Львова сьогодні вилучили два недіючі маршрути – колишній маршрут №52, який раніше курсував із Сихова до центру, і маршрут №57, який мав їздити від заводу "Фуджікура" до центру міста.

Також у мережу автобусних маршрутів загального користування у Львові ввели новий маршрут №52, який із жовтня минулого року курсує від АС "Західна" до пл. Різні.

Всі оновлені маршрути Львівська міська рада подасть на конкурс перевізників, до якого зараз готуються у мерії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.