Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Кривецький

П'ятниця, 26 січня 2018, 15:28

Фірма Кривецького може приватизовувати землю біля Edem Resort&Spa

Ігор Кривецький

Олег Синютка розпорядився надати ТзОВ "Узлісся" дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою біля с.Стрілки що на Перемишлянщині.

Про це йдеться у розпорядженні Олега Синютки №52/0/5-18 від 25 січня.

Документом надано товариству з обмеженої відповідальністю "Узлісся" дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок на місцевості загальною площею 15,4412 га (договір оренди земельної ділянки зареєстровано 31 травня 2007 р. за № 04:07:457:00000076), що розташовані за межами населеного пункту на території Стрілківської сільської ради Перемишлянського району.

Тoвариству з обмеженою вдповідальністю "Узлісся" розроблену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) доручено подати на затвердження обласній державній адміністрації.
Зазначимо, ТзОВ "Узлісся" засноване колишнім народним депутатом Ігорем Кривецьким.

 

Додамо, що селі Стрілковичі є відпочинковий у Edem Resort&Spa, що також належить товариству з обмеженою відповідальністю "Узлісся".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.