Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сутичка під цирком

Youtube Каті Родак

Понеділок, 29 січня 2018, 10:04

Під львівським цирком між зоозахисниками та поліцейськими виникла сутичка

сутичка під цирком

Вчора під час мирної акції протесту під львівським цирком між зоозахисниками-протестувальниками та правоохоронцями виникла сутичка.

Вчора, 28 січня, під львівським державним цирком зоозахисники організували мирну акцію протесту проти експлуатації тварин у цирку. Втім під час заходу між зоозахисниками та поліцеськими виникла сутичка.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, участь в акції протесту взяли близько 30 осіб, які мали зі собою ножі, газові та перцеві балончики.

"Незважаючи на те, що захід був оголошений організаторами як мирний, правоохоронці помітили, що в одного учасника з рюкзака стирчить металева арматура. На прохання поліцейських пояснити для чого він приніс цей предмет на мирну акцію, чоловік почав поводитись агресивно, нецензурно висловлювався, намагався втекти", – йдеться у повідомленні.

Також у Нацполіції Львівщини стверджують, що правоохоронці при поверхневому огляді виявили в інших учасників акції газові та перцеві балончики, ножі, молотки, металеву арматуру та інші предмети, що можуть бути використані для нанесення тілесних ушкоджень. Їх працівники поліції вилучили та скерували на експертизу.

Учасників акції доставили у Галицький відділ поліції. Наразі поліцейські встановлюють їхні особи та всі обставини події.

Фото: Нацполіція Львівщини

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.