Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська обласна рада

Понеділок, 29 січня 2018, 12:24

Депутати облради хочуть стежити за дотриманням законності на митних постах Львівщини

Львівська обласна рада

У Львівській облраді планують утворити спеціальну робочу комісію, яка моніторитиме стан дотримання законності на митних постах Львівщини.

Завтра, 30 січня, під час сесії Львівської обласної ради депутати розглядатимуть питання "Про створення робочої комісії обласної ради з вивчення та моніторингу стану дотримання законності на митних постах, що знаходяться на території Львівської області".

Відповідне питання внесли у порядок денний II пленарного засідання XIII чергової сесії Львівської обласної ради.

Як йдеться у проекті рішення, в обласній раді хочуть утворити робочу комісію з вивчення та моніторингу стану дотримання законності на митних постах, що знаходяться на території Львівщини.

Така робоча комісія, у випадку виявлення порушень митного законодавства України, має "негайно залучати уповноважених представників правоохоронних органів для вжиття заходів щодо їх фіксації".

Також членам комісії рекомендуватимуть утримуватися від вчинення дій, які виходять за межі наданих їм повноважень.

"Доручити робочій комісії, за результатами роботи, подати до Львівської обласної ради свої обґрунтовані висновки та пропозиції щодо ситуації із станом дотримання законності на митних постах, що знаходяться на території Львівської області ", – йдеться у проекті рішення.

До складу робочої комісії повинні увійти 7 депутатів обласної ради на чолі з головою Євгеном Бубою, а також два представники громадськості.

Зазначимо, у персональний склад робочої комісії, який вказаний у проекті рішення, не увійшли депутати від ВО "Свобода", "Самопомочі", ВО "Батьківщина" та "Народного руху України".

Остаточне рішення щодо створення комісії із вивчення та моніторингу стану дотримання законності на митних постах Львівщини депутати прийматимуть завтра, 30 січня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.