Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

тепломережа

Середа, 31 січня 2018, 17:16

Цьогоріч Львівтеплоенерго замінить понад 10 км трубопроводів

тепломережа

На заміну 10 км трубопродів теплових мереж та інші ремотні роботи у місті Львівська міськрада виділить більше 12 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

ЛМКП "Львівтеплоенерго" сформувало план-графік ремонтних робіт, які проводитимуться цьогоріч у місті. Основні ремонтні роботи будуть зосереджені на заміні трубопроводів теплових мереж, ремонті котелень, ЦТП, основного і допоміжного обладнання в найбільших об’єктах теплопостачання – ТЕЦ-1, ТЦ "Північна" і ТЦ "Південна".

Відтак цього року тепловики планують замінити у Львові більше 10 км трубопроводів. На всі заплановані роботи потрібно більше 12 млн грн.

"Із міського бюджету Львова відбуватиметься фінансування як поповнення статутного фонду ЛМКП "Львівтеплоенерго", ремонтних робіт у котельнях на вул. Стецька, 5, вул. Шевченка, 42, вул. Солодова, 6, та ремонтних робіт центральних теплових пунктах на вул. Стрийська, 53, 59, 63", – йдеться у повідомленні.

Також у будинках на Сихові збираються встановити індивідуальні теплові пункти за кредитні кошти від Європейського банку реконструкції і розвитку.

Нагадаємо, міськрада за кредитні кошти встановлюватиме 493 індивідуальні теплові пункти у Сихівському та Шевченківському районах Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.