Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

буксировка авто

Цензор.НЕТ

Понеділок, 5 лютого 2018, 10:11

Рятувальники на Львівщині здійснили буксировку 58 автомобілів, які не впорались з негодою

буксировка авто

Упродовж 3-4 лютого підрозділами ДСНС здійснено буксирування 58 автомобілів у Львівській області, з них 49 великовантажних автомобілів, 2 автобуса та автомобіль екстренної медичної допомоги. 

Про це повідомила прес-служба ДСНС України у Львівській області. 

3 лютого поблизу с. Ковиничі Самбірського району на автодорозі Ковиничі – Містковичі місцевою пожежною командою с. Містковичі  за допомогою буксирувального тросу було витягнуто автобус маршрутом «Самбір – Ковиничі» з кювету.

На Орявському та Івашківському перевалах було відбуксовано 37 великовантажних автомобілів.

Поблизу с. Луки Самбірського району пожежно-рятувальним відділенням за допомогою буксирувального тросу було витягнуто автомобіль екстреної медичної допомоги під гору та легковий автомобіль з кювету. 


У селі Лисовичі Стрийського району водій автомобіля «Renoult Midlum», не впорався з керуванням та з’їхав у кювет та пошкодив трубу газопостачання приватного житлового будинку. Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по буксируванню автомобіля. Бригадою аварійно газовою службою проводились роботи по ліквідації тріщини труби газопостачання. 

4 лютого поблизу м. Дрогобич впало дерево на проїжджу частину та перешкоджає руху автотранспорту. Проводились роботи по розрізанню дерева та прибиранню його з проїжджої частини. 

У с. Бар Городоцького району впало дерево на проїжджу частину та перешкоджає руху автотранспорту. Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по розрізанню дерева та прибиранню його з проїжджої частини. 

4 лютого на автодорозі Дрогобич-Трускавець впало дерево на проїжджу частину та перешкоджає руху транспорту. Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по розрізанню дерева та прибиранню його з проїжджої частини. 

4 лютого в Стрию по вул. Сколівська, б/н впало дерево на проїжджу частину та перешкодило руху транспорту. Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по розрізанню дерева та прибиранню його з проїжджої частини. 

Проблемними є ділянки у Сколівському районі у с. Орявчик та с. Мохнате де працюють рятувальники та допомагають водіям буксированням автомобілів. Залучена мобільна оперативна група Головного укправління ДСНС України у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.