Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Когут

dublyanska-gromada.gov.ua

Понеділок, 5 лютого 2018, 15:50

На Львівщині голова ОТГ погорів на хабарі (ОНОВЛЕНО)

Роман Когут

Сьогодні на хабарі затримали голову Дублянської ОТГ Самбірського району.

Про це повідомляє ІА ZIK із посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

Сьогодні на Львівщині на хабарі затримали голову Дублянської ОТГ Самбірського району.

Як стало відомо, сума хабара становила 15 000 грн.

Зазначимо, головою Дублянської ОТГ є самовисуванець,екс-олова смт. Дубляни Роман Когут. 

Як повідомляє прес-служба Служби безпеки України, посадовець вимагав від приватного підприємця 15 000 гривень за сприяння у перерахуванні коштів згідно з актами виконаних робіт та гарантію укладення нових договорів на ремонтні роботи. Оперативники спецслужби затримали посадовця у центрі Самбора після отримання частини неправомірної вигоди у розмірі 10 000 гривень.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії. Операція з викриття хабарника проводилась співробітниками Управління СБУ у Львівській області спільно з слідчими поліції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Нагадаємо, Дублянську ОТГ утворили в серпні 2015 року через об’єднання Дублянської селищної та Великоозиминської і Лукавської сільських рад Самбірського району.

Додамо, наприкінці грудня на Львівщині також відбулися вибори у двох об'єднаних територіальних громадах – Кам'янка-Бузькій та Мурованській ОТГ. 

Фото прес-служби СБУ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.