Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Василя Стуса

Вівторок, 6 лютого 2018, 15:00

У Львові біля Снопківського парку хочуть звести нову багатоповерхівку. Візуалізація

вул. Василя Стуса

На вул. Василя Стуса, 39 мале приватне підприємство "Архітектурна майстерня "Симетрія" хоче збудувати 9-10–поверховий житловий будинок.

Про це йдеться на сайті Львівської міської ради.

Від сьогодні, 6 лютого, і до 5 березня у Львівській міськраді триватиме громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території в районі вул. Василя Стуса до межі парку "Снопківський".

Проектом детального плану території охоплено територію, площею 1,85 га, яка включає ділянки забудови №17-39 на вул. Василя Стуса.

Згідно з пояснювальною запискою, забудовник МПП "Архітектурна майстерня "Симетрія", який є власником земельної ділянки на вул. Василя Стуса, 39, хоче спорудити 9-10–поверховий житловий будинок (31 квартира) із об'єктами комерції на першому поверсі та дворівневим підземним паркінгом.

Майданчик для дітей та відпочинку дорослих планують розмістити у Снопківському парку.

Окрім того, у проекті детального плану території пропонується відкоригувати межі Снопківського парку, враховуючи існуючу межу на окремих ділянках, дані земельного кадастру, червоні лінії вулиці Василя Стуса та наявність забудови.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, мале приватне підприємство "Архітектурна майстерня "Симетрія" зареєстроване у Львові на вул. Новий світ.

Його засновником і власником є Микола Рибенчук. Основний вид діяльності підприємства вказана діяльність у сфері архітектури.

Нагадаємо, нещодавно Львівська міська рада дозволила звести 10-поверховий житловий будинок із вбудованою автостоянкою та громадськими приміщеннями на вул. Василя Стуса, 51, 53.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.