За самовільно встановлені літні майданчики у центрі Львова підприємців оштрафували на 862 тисячі

Середа, 7 лютого 2018, 12:40

Протягом 2017 року підприємців Льовова оштрафували на 862 000 грн за внесені зміни до майданчиків під час облаштування та за їхнє самовільне встановлення.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначив голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, на території Галицького району торік функціонував 261 літній майданчик.

Ще 19 літніх майданчиків у центрі міста встановили самовільно. Серед них 14 майданчиків демонтували у примусовому порядку, 5 – добровільно.

За самовільно встановлені літні майданчики та за їхню невідповідність до погодженого проекту підприємців оштрафували на 862 000 грн.

"Торік також проводилися обстеження відкритих літніх майданчиків на відповідність погодженому проекту. У випадку виявлення порушень, інформація скеровується в управління комунальної власності для нарахування штрафних санкцій в десятикратному розмірі. Таку інформацію подано стосовно 15 літніх майданчиків та нараховано штраф у розмірі 862 000 грн, що є значним поповненням місцевого бюджету. Скасовані 4 паспорти на літні майданчики", – розповів Андрій Зозуля.

Мітки: Галицький район, літні майданчики, Львів, новини львова, центр львова, штраф