Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

літній майданчик у Львові

Понеділок, 29 травня 2023, 11:21

У Львові оновили порядок розміщення літніх майданчиків

літній майданчик у Львові

Депутати затвердили новий порядок розміщення літніх майданчиків, який передбачає скорочення процедури до двох етапів.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

У п'ятницю, 26 травня, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили оновлений порядок розміщення літніх майданчиків на території Львівської МТГ.

Як пояснив голова фракції Голос у Львівській міській раді Віталій Троць, основна його зміна полягає у тому, що процедура оформлення літніх майданчиків значно пришвидшиться. Її скоротили всього до двох етапів.

Натомість раніше ця процедура займала не менше трьох місяців, що було проблемою для підприємців.

"Більш як 100 підписів потрібно було зібрати підприємцю, щоб, до прикладу, поставити два столики біля свого ресторану. Тепер ця процедура скорочується всього лиш до двох етапів – потрібно надати паспорт об’єкта та укласти договір. Сподіваємося, що це допоможе бізнесу простіше вести діяльність у Львові" – заявив Віталій Троць.

Також 30% коштів від оренди конструктивних елементів перераховуватимуть рахунок комунального підприємства "Адміністративно-технічне управління", а решта 70% – у бюджет Львова.

Нагадаємо, цьогоріч з 1 квітня у місті стартував сезон літніх майданчиків. Натомість у 2022 році у Львові дозволили відкрити літні майданчики з 25 березня та скасували для власників орендну плату.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.