Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

літній майданчик у Львові

П'ятниця, 25 березня 2022, 12:13

У Львові скасували плату за облаштування літніх майданчиків

літній майданчик у Львові

У місті дозволили відкрити літні майданчики з 25 березня та скасували для власників орендну плату.

Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 24 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення повністю звільнити власників закладів громадського харчування у Львові від орендної плати за літні майданчики.

"На засіданні виконавчого комітету погодили рішення про звільнення від сплати за літні майданчики для власників закладів громадського харчування" – написав Москаленко.

Також, за його словами, відкрити літні майданчики дозволили на тиждень раніше, вже з 25 березня, а не з 1 квітня, як це було у попередні роки.

Нагадаємо, раніше у міськраді анонсували скасування орендної плати для бізнесу, що знаходиться у комунальних приміщеннях, та запровадження одноразових виплат.

Станом на 24 березня у місті працюють 75% підприємств, закладів харчування та магазинів. Львів, як раніше заявляв міський голова Львова Андрій Садовий, за два тижні війни прийняв майже 200 тисяч переселенців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.