Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 24 березня 2022, 16:13

У Львові не відновили роботу чверть всіх підприємств міста

Львів

У місті працюють 75% підприємств, закладів харчування та магазинів.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на сьогодні, 24 березня, за місяць повномасштабного вторгнення Росії в Україну, у Львові відновили свою роботу 75% підприємств, закладів харчування та магазинів. Натомість 25% все ще не працюють.

Крім цього, Центр підтримки вимушено переміщених українців у Львові зібрав 1,5 тисячі вакансій, у місті запустили курси для швидкого навчання та подальшого працевлаштування.

"У нашому місті тимчасовий прихисток знайшли 200 тисяч осіб. Відновили онлайн-навчання у школах: долучилися 85% львівських учнів та 2 184 дитини з інших регіонів. Щодня зі Львова до інших міст відправляється 10 фур уже відсортованої допомоги" – написав Андрій Садовий.

Нагадаємо, станом на 24 березня в області офіційно проживають 231 тисяча переселенців з інших областей України. Натомість Львів, як раніше заявляв міський голова Львова Андрій Садовий, за два тижні війни прийняв майже 200 тисяч переселенців.

Також близько 20 підприємств з областей, де зараз ведуться військові дії або наближених до них, переїхали на територію Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.