Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

підприємство на Львівщині

Четвер, 24 березня 2022, 13:26

Близько 20 підприємств переїхали на Львівщину

підприємство на Львівщині

Близько 20 підприємств з областей, де зараз ведуться військові дії або наближених до них, переїхало на територію Львівщини.

Про це сьогодні, 24 березня, під час брифінгу повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Станом на сьогодні, понад 200 підприємців з територій України, де ведуться активні бойові дії, заявили про своє бажання перевезти виробництва на Львівщину, а близько 20 підприємств вже переїхали на територію області.

"На сьогодні ми отримали вже більш як 200 заявок на релокацію підприємств із території активних бойових дій, приблизно 20 підприємств вже переїхали на територію Львівської області" – зазначив Козицький.

За його словами, серед тих, хто вже перебазував свої виробництва на Львівщину, є підприємці, які працюють у медичній, хімічній, харчовій промисловостях.

"Ми й надалі запрошуємо бізнес приїжджати сюди, розвивати власні підприємства і працевлаштовувати людей" – додав Козицький.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України, тоді ж в Україні ввели воєнний стан, який продовжили до 25 квітня. 

На початку березня підприємців Львівщини просили повернутися до роботи та підтримати економіку країни, а станом на 22 березня 101 підприємство з областей, де зараз ведуться військові дії або наближених до них, підтвердило свій переїзд на Львівщину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.