Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин

Середа, 7 лютого 2018, 15:56

12 львівських шкіл матимуть міні-карантин. Перелік

карантин

Тамтешні учні не відвідуватимуть школи два дні: у четвер і п'ятницю.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"На сьогодні ми отримали листи від керівників 12-ти навчальних закладів, де до понеділка буде призупинено навчання. У випадку, якщо такі звернення будуть надходити, то, звичайно, ми будемо дозволяти призупинити навчання", – запевнила під час брифінгу начальниця управління освіти Львівської міської ради Зиновія Довганик.

В управління освіти про відсутність близько 30% учнів у школах було відправлено листи від керівництва таких навчальних закладів: школи №70, №24, №48, №78, №55,  №7, "Надія", школи-гімназії ім. Василя Стуса, "Джерельце", "Тривіта", "Лідер", школи ЛНВК "Школа I ступеня – гімназія". У цих школах цей показник відстуності учнів становив понад 30%, тому керівниками було прийнято рішення призупинити навчання для того, аби розірвати ланцюг захворюваності.

У них не буде занять 8 і 9 лютого. 12 лютого планують продовжити навчальний процес.

Керівник кожного навчального закладу, окрім листа, де просить призупинити навчання, подає інформацію про те, яким чином будуть відпрацьовуватися пропущені заняття. Як правило, це відбуватиметься шляхом ущільнення матеріалу, оскільки, відповідно до листа Міністерства освіти і науки України, заборонено відпрацьовувати у вихідні дні.

Нагадаємо, вчора у Львові директор школи східних мов та бойових мистецтв "Будокан" №35 самостійно призупинив навчання через захворювання дітей на грип та ГРВІ.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.