Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Бескидський тунель

Середа, 7 лютого 2018, 16:25

Бескидський тунель відкриють наприкінці травня

Бескидський тунель

Виконуючий обовязки голови правління Укрзалізниці оголосив офіційну дату відкриття.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізиці.

Вчора під час прес-конференції Міністерства інфраструктури України в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов  повідомив, що Бескидський тунель буде відкритий 25 травня.

"Проект, що мав бути закінчений восени, ми плануємо завершити на півроку раніше. Бескидський тунель має бути відкритий 25 травня 2018 року. Залізничники працюватимуть, щоб це стало можливим раніше запланованого", – розповів Євген Кравцов.

Зараз тривають роботи з підготовки до облаштування контактної мережі в тунелі та на підходах до нього. Щодоби на об’єкті працюють близько 100 колійників, енергетиків та будівельників.

Нагадаємо, будроботи із прокладання тунелю стартували у листопаді 2013 року. Довжина тунелю становитиме 1,764 км, ширина – 10,5 м, висота – 8,5 м. 

Прокладання другого етапу тунелю розпочалася 1 лютого 2016 року із східного порталу, а перший етап будівництва тунелю – проходку верхнього уступу було завершено 21 січня 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.