Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 9 лютого 2018, 18:00

9 лютого: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 9 лютого, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що цього дня розпочинаються зимові Олімпійські ігри 2018 року у Пхьончхані, Південна Корея, які триватимуть більше двох тижнів. 

Під час 23-ї Зимової Олімпіади пройдуть змагання із 15 зимових видів спорту.

На Зимових Олімпійських іграх-2018 розіграють 102 комплекти нагород. В Олімпіаді візьмуть участь 84 країни. Змагання пройдуть із восьми льодових дисциплін (бобслей, санний спорт, скелетон, хокей з шайбою, фігурне катання, ковзанярський спорт, шорт-трек і керлінг) та із семи лижних (гірськолижний спорт, сноубординг, фрістайл, біатлон, лижні перегони, стрибки з трампліна та лижне двоборство).

Україну представлять 33 спортсмени у 9 видах спорту: біатлон (11 ліцензій), санний спорт (6 ліцензій), фігурне катання (4 ліцензії), лижні перегони (4 ліцензії), фристайл (3 ліцензії), гірськолижний спорт (2 ліцензії), лижне двоборство (1 ліцензія), сноуборд (1 ліцензія), скелетон (1 ліцензія).

Цей запит набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.