Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

площа Старий Ринок

Wikimapia

Четвер, 15 лютого 2018, 15:00

У центрі Львова створять нові місця для паркування

площа Старий Ринок

Львівські депутати дозволили автівкам паркуватися на площі Старий Ринок.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території Львова. "За" проголосували 39 депутатів.

Йдеться про облаштування майданчика для паркування транспорту на площі Старий Ринок, 8.

Для службового паркування біля будівлі депутати погодили створити паркінг на 27 місць.

Як заявив міський голова Львова Андрій Садовий, у паркінгу розроблять місця для осіб з інвалідністю, а до березня 2019 року міськрада має розробити проект реконструкції цієї площі.

Нагадаємо, у грудні минулого року депутати міськради вдвічі підняли вартість паркування у центрі Львова. Відтепер паркування у місті на закритих майданчиках в центрі Львова за годину коштує у 20 грн, на відкритих майданчиках у центрі міста – 15 грн, а на іншій території міста – 10 грн.

Також  під час сесії Львівської міської ради 7 грудня депутати затвердили перелік вулиць, на яких паркування автомобілів заборонено. Припарковані автівки у недозволених місцях поліція та ЛКП "Муніципальна варта" можуть евакуйовувати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.