Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Загарія

П'ятниця, 16 лютого 2018, 15:47

Загарія реконструйовуватиме у Львові басейн "Динамо"

Дмитро Загарія

Екс-очільник Нацполіції Львівщини Дмитро Загарія є керівником громадської організації, яка отримала від міськради дозвіл на реконструкцію басейну "Динамо".

Колишній начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія є керівником громадської організації "Львівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України", якій сьогодні виконком Львівської міськради надав містобудівну документацію на реконструкцію комплексу басейну "Динамо", що на вул. В. Стуса, 4.

Відповідну інформацію Варіанти отримали за допомогою онлайн-сервісу перевірки контрагентів YouControl.

Дмитро Загарія, який очолював Нацполіцію Львівщини з 2014 по 2016 роки, є керівником ГО "Львівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України" з 25 грудня 2015 року.

А засновниками громадської організації є Володимир Псюк, Віктор Яцковець, Леся Кулинець. Статутного капіталу організація не має.

Однак як писали Варіанти раніше, на реконструкцію комплексу басейнів "Динамо" громадській організації, за попередніми даними, потрібно близько 50 млн грн.

(клікніть на зображення для збільшення)

Зазначимо, сьогодні під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий цікавився, яким коштом громадська організація здійснюватиме реконструкцію. Також він висловив побоювання, що на місці басейну "Динамо" можуть з'явитися нові житлові багатоповерхівки.

Також згідно з даними YouControl, ДФС Львівщини протягом 2014-2017 років видавала ГО "Львівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України" ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями і тютюновими виробами. Станом на 1 квітня минулого року всі ліцензії анульовано.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.