Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Ляшко

Радикальна партія України

Прес-реліз,   Вівторок, 20 лютого 2018, 12:10

Мораторій на ліс-кругляк збільшує обсяг інвестицій в Україну, – Ляшко

Олег Ляшко

Не можна віддавати український ліс в обмін на кредити.

Про це заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

«Українців тримають за папуасів, в яких в обмін на кредити можна виміняти ліс, землю та інші природні ресурси. Така політика влади принижує Україну і українців. Наша політика протилежна: хочуть іноземці наш ліс – хай ставлять в Україні обладнання. А для цього вже створені умови. Команда Радикальної партії вже добилася розстрочки на два роки ПДВ на нове обладнання для модернізації виробничих фондів», – підкреслив політик.

Він навів приклад позитивного впливу мораторію на вивіз лісу-кругляка.

«На Житомирщині відкрив деревообробне підприємство польський бізнесмен. Після прийняття мораторію він взяв додаткову площу і вклав 30 мільйонів у побудову нових цехів. І завдяки йому ще 300 житомирян мають роботу», – підсумував Олег Ляшко.

«Треба не кредитів набиратися, а створювати робочі місця для українців і самим заробляти. На це і спрямований закон про заборону вивезення необробленого лісу. Хочете нашого карпатського  лісу – відкривайте в Україні нові підприємства і купуйте продукцію, а не сировину», – коментує голова Львівської організації Радикальної партії Микола Іщук.

«А то ми за безцінь продавали наш ліс-кругляка полякам і іншим сусідам, вони з нього робили меблі, папір тощо і нам продавали вже за долари та євро. Це замкнене коло безробіття, еміграції та боргової залежності. Мораторієм, який ініціювала Радикальна партія Олега Ляшка, ми практично поклали цьому край і український ліс починає працювати на Україну. Це фундамент захисту нашої екології та успішного розвитку деревообробної й меблевої галузей, створення сотень нових робочих місць і зайнятість населення в нас в Україні, а не закордоном», – додав Микола Іщук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.