Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

депутати ЛМР

Вівторок, 20 лютого 2018, 13:18

Львівські депутати стали учасниками обструкції на комунальному підприємстві

депутати ЛМР

Між депутатами Львівьскої міської ради і працівниками комунального автотранспортного підприємства стався конфліт і застосування сили.

Про це повідомляє zaxid.net.

 Під час візиту депутатів Львівської міськради на комунальне АТП-1 у вівторок, 20 лютого, сталась сутичка із охоронцями підприємства.

Група депутатів до якої увійшли Ігор Зінкевич, Любомир Босаневич, Сергій Івах, Ігор Телішевський, Ігор Дякович, Мирослав Данилків та інші вирішили перевірити інформацію оприлюднену у Facebook про те, що зарплату водіям АТП-1 дають лише після того, як вони виконають план та виплатять борги.

"Директор дає зарплату по двох відомостях, що є у касирів, якщо віддаєм борги по плану і по перевитраті палива, тоді він дає зарплату", - написав у спільноті Varta1 Сергій Гвоздика, який представився водієм АТП-1 і попросив небайдужих прийти на підприємство, сьогодні, щоб підтримати водіїв.

Близько 9:30 год депутати приїхали на АТП-1 на вул. Авіаційну 1, але охоронці підприємства відмовились їх пропустити. Коли ж депутати все ж спробували силою прорватись через прохідну, відбулася сутичка. Один з охоронців заявив, що внаслідок сутички були пошкоджені двері, а йому зламали руку. Натомість в Ігоря Телішевського була розірвана куртка.

Депутати вимагали не перешкоджати їхній діяльності, погрожуючи кримінальною відповідальністю. Врешті, після 15-хвилинної сутички, охорона пропустила депутатів, представників Громадської ради при управлінні транспорту ЛМР та журналістів на територію підприємства.

Після цього на підприємстві провели збори за участю директора Ореста Хамули та близько п'ятдесяти водіїв. Депутати долучилися до наради.

Під час наради водії вимагали пришвидшити запровадження е-квитка у комунальних автобусах, щоб не мати справи із готівкою.

Водії просили на час поки е-квиток ще не діє, заповадити в комунальних автобусах таку ж систему обілечування, як в електротранспорті, обладнавши машини компостерами. Також просили вирішити питання із пільговиками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.