Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

мікропроекти

П'ятниця, 23 лютого 2018, 16:26

Найбільше заявок на конкурс мікропроектів-2018 подали Львів, Дрогобич і Червоноград

мікропроекти

Цьогоріч на конкурс проектів місцевого розвитку було затверджено 2057 заявок.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявила заступник голови Львівської ОДАї Ірина Гримак, цьогоріч на обласний конкурс проектів місцевого розвитку цьогоріч подали рекордну кількість заявок – 2057.

За її словами, з усієї кількості проектів 731 подано міськими, селищними радами, ОТГ та структурними підрозділами райдержадміністрацій, 1326 – ініціативними групами, громадськими організаціями, благодійними фондами та ОСББ.

Найактівнішими у поданні проектів були Яворівський, Сокальський, Жовківський, Стрийський, Старосамбірський райони. Серед міст – Львів, Дрогобич, Червоноград. Найбільше серед ОТГ заявок подали Кам’янка-Бузька, Мостиська, Підберізцівська, Ходорівська та Магерівська.

За пріоритетами лідирують школи, культура, а також вуличне освітлення та інші пріоритети.

Загальна вартість проектів – 501,8 млн грн, з яких 242,9 млн грн – кошти з обласного бюджету, ще 85,5 млн грн – небюджетний внесок конкурсантів. 

Нагадаємо, конкурс на 2018 рік стартував 11 грудня 2018 року і завершився 2 лютого цього року. Вартість проекту місцевого розвитку на 2018 рік становить 400 тис грн, а максимальна субвенція обласного бюджету, за умови співфінансування на 50%, складатиме 200 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.