Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Синютка і Садовий

П'ятниця, 23 лютого 2018, 12:04

Синютці не сподобались білоруські апетити підлеглих Садового

Синютка і Садовий

Голова Львівської облдержадміністрації вважає економічним шовінізмом плани Львівської міськради закупити автобуси для міста у закордонного виробника.

Сьогодні голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка на своїй сторінці у Facebook прокоментував плани Львівської міської ради придбати білоруські автобуси МАЗ:

"Розцінюю спробу міської влади Львова закуповувати автобуси іноземного виробника, нехтуючи львівським, як економічний шовінізм, з якого знову "стирчать вушка" антиукраїнської позиції."

"Моя принципова позиція: підтримував і буду підтримувати українського, а особливо львівського, товаровиробника", – додав Олег Синютка.

Зазначимо, що сьогодні на Львівщині з робочим візитом перебуває Першиий Віце-прем'єр-міністр України Степан Кубів, з яким Олег Синютка оглянув виробничі потужності заводу "Електрону", де українсько-німецьке підприємство "Електронтранс" виготовляє трамваї, тролейбуси, міські автобуси і електробуси.

Нагадаємо, що Львівська міська рада цього року планує закупити 100 білоруських автобусів МАЗ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.