Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК "Барком-Кажани"

ВК "Барком-Кажани"

Понеділок, 26 лютого 2018, 15:18

Львівські волейболісти обіграли команду із Вінниці

ВК "Барком-Кажани"

ВК "Барком-Кажани" перемогли у матчі одинадцятого туру Чемпіонату України серед чоловічих волейбольних команд Суперліги.

Про це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

У рамках 11 туру Чемпіонату України серед чоловічих волейбольних команд Суперліги,волейбольний клуб «Барком-Кажани» обіграв місцевий «МХП-Вінниця».

Львівські «кажани» обіграли суперника у першому матчі із рахунком – 3:0 (25:23, 25:9, 25:21). Рахунок другого ігрового дня 3:1 (25:23, 24:26, 29:27, 25:16) на користь львів‘ян.

Ще напередодні головний тренер «Барком-Кажани» Угіс Крастіньш прогнозував тяжку боротьбу між командами.

Загалом перша гра тривала трохи більше години, а кращим гравцем серед «кажанів» цього дня став Володимир Тевкун. У другому матчі вінничани в другому сеті з мінімальним відривом від «кажанів» (24:26) завойовують перемогу, однак у третій партії лідирують «кажани».

Додамо, 2-3 березня, під час Чемпіонату України, відбудуться домашні матчі ВК «Барком-Кажани». «Кажани» прийматимуть вдома команду з Хмельницького ВК «Новатор», яка на сьогодні займає п‘яту сходинку турнірної таблиці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.