Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Понеділок, 26 лютого 2018, 10:28

У Львові маршрут №19 обслуговують лише два автобуси

львівські маршрутки

Через сильні морози у Львові перевізник сьогодні вранці випустив лише 2 маршрутки із 10 на маршрут №19. 

Про це йдеться на сторінці гарячої лінії Львова у Facebook.

Сьогодні вранці львів'яни скаржились на курсування маршруток №19, які сполучають вул. Щурата з проспектом Червоної Калини (перевізник АТП-14630).

"Скільки машин має бути на маршруті 19? Чим можна доїхати на роботу на Пластову? Хто буде оплачувати штрафи за запізнення на роботу? Чи довго льв'яни будуть це терпіти?", – зазначила львів'янка Ірина Кравчишин.

Натомість як зазначили представники гарячої лінії Львова, сьогодні на міському маршруті №19 курсують лише 2 автобуси, оскільки "через мороз замерзла повітряна система". Втім покарання за невипуск маршруток перевізник наразі не понесе.

Зазначимо, згідно з попередніми даними паспорта перевізника АТП-14630, на маршруті №19 має курсувати 10 автобусів.

итуація далека від бажаної, але світло в кінці тунелю все ж таки є. Буде нова угода з перевізниками після конкурсу, який відбудеться невдовзі, там передбачені штрафи. Це буде хорошим стимулом нести відповідальність. Окрім того місто, планує вже в цьому році закупити додатковий транпорт", – відповіли на гарячій лінії Львова.

Зауважимо, згідно з даними управління транспорту міської ради, сьогодні вранці на дороги Львова виїхала 471 маршрутка, 65 трамваїв та 52 тролейбуси.

Загалом на маршрути, згідно з даними міськради, виїхало стільки маршруток: 71 автобус від перевізника "Міра і К", 65 – від АТП 14630, 183 – від АТП №1, 56 – від "Успіх БМ", 96 – від "Фіакр Львів".

Також як повідомляє ГО "За якісний транспорт" катастрофічна ситуація із маршрутками у Львові була і вчора вранці, 25 лютого: замість 507 автобусів на маршрути виїхали лише 236.

Нагадаємо, у міській раді вже затвердили нові штрафні санкції перевізникам через невипуск автобусів на маршути Львова. Втім застосувати їх до порушників-перевізників наразі неможливо, адже ще не відбувся конкурс.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.