Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

робота у Польщі

Понеділок, 26 лютого 2018, 17:25

На Львівщині є 86 організацій що працевлаштовують українців за кордоном

робота у Польщі

Чиновники облдержадміністрації провірятимуть їх роботу.

Про це сьогодні йшлося на апаратній нараді у Львівській обласній державній адміністрації, – повідомляє кореспондент Варіантів.

Як повідомив директор депаратменту економічної політики Львівської облдержадміністрації Роман Филипів, близько тринадцяти з цих організацій регулярно облікуються. Інші - не обілкуються.

"Було доручення правоохоронним органам провести моніторинг компаній, що проводять рекрутинг через соціальні мережі. Крім того, ми звернулись в Міністерство соціальної політики аби нам надали інформацію про те чи у цих організаціях плануються перевірки, тому що воно надає таким компаніям ліцензії. Станом на зараз ця інформація зібрана, і за результатами наради є пропозиція перевірки цих компаній," – прозвітував Роман Филипів.

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка сказав, що це питання підніматиме на наступній апаратній нараді:

"Я хотів би дізнатися що відбувається у компаніях, що займаються "експортом" людей. Я гадаю що є нагальним питанням торгівлі людьми. При тій кількості новостворених робочих місць, вакансій абсолютно без потреби вивозити людей за кордон."

Нагадаємо, що наприкінці 2016 року Олег Синютка заявляв, що зарплата від 11 000 до 13 000 гривень на Львівщині може знизити попит на працевлаштування у Польщі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.